İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Vatan Ortaokulu

1Etkinliklerimiz

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün 103. yıl dönümünü kutluyor ve İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy'u rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Mrt

Her yıl Mart ayının ilk haftası ülkemiz de "Yeşilay Haftası" olarak kutlanmaktadır. Yeşilay Haftası kapsamında okulumuz da Teknoloji Bağımlılığı konulu seminer verilmiştir.

Bu seminerin gerçekleşmesini sağlayan Yeşilay Klübü öğretmeni Meral AKŞİT'E  ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Mrt

İstanbul'un Su Kaynaklarına Sahip Çıkıyoruz!

Mrt

Okulumuz konferans salonunda İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Ekibi ve Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından velilerimize ve öğretmenlerimize " En İyi Narkotik Polisi Anne" semineri verilmiştir.

Uyuşturucu ile mücadele farkındalık oluşturma ve bilinçlendirme amacı olan bu önemli eğitimin gerçekleşmesini sağlayan tüm ilgili kişilere  ve katılım sağlayan değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla 28 Şubat Sivil Savunma Günü kapsamında deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

Okulumuz konferans salonunda 28/02/2024 tarihinde saat 13.00 de  Türkçe Öğretmenimiz Merve AVCI tarafından velilerimize yönelik Okuma Kültürü Semineri gerçekleştirilmiştir. Katkılarından dolayı öğretmenimize ve katılımlarından dolayı değerli velilerimize teşekkür ederiz.