İSTANBUL / ÇEKMEKÖY - Vatan Ortaokulu

OKULUMUZ ŞUBAT-MART AYI GELİR-GİDER TABLOSU

15 Nisan 2024 İtibariyle Ders Programı

Mrt

Sevgili Öğrencilerimiz, Ergenlerde Siber Sağlık Farkındalığı ile Yaşam Biçimi Davranışları arasındaki ilişkinin belirlenmesi konulu çalışma hakkında http://meb.ai/2UP3y7 adresinden ankete katılım sağlayabilirsiniz.

Mrt

Öğrencilerimizin sağlıklı beslenme alışkanlıklarını geliştirmek ve  geleneksel tatlarla buluşturmak için okulumuzda salı günü çorba günü ve perşembe günü meyve günü olarak belirlenmiştir.

Vatan Ortaokulu 2.Dönem 1.Sınav Takvimi

Şbt

Okulumuz konferans salonunda 01.03.2024 Cuma günü  saat 14.00 da İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Ekibi Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından  velilerimize ve  öğretmenlerimize " En İyi Narkotik Polis Anne" semineri verilecektir. Tüm velilerimizin katılımını bekliyoruz.

Şbt

Veli Akademileri Projesi kapsamında okulumuz konferans salonunda Türkçe Öğretmenimiz Merve AVCI tarafından 28/02/2024 tarihinde saat 13.00'da  ''Okuma Kültürü '' Semineri  verilecektir. Tüm velilerimizi bekliyoruz.

Şbt

Okulumuz ocak ayına ait gelir-gider tablosu

12 Şubat 2024 yılı itibariyle ders programı

5 Şubat, 2024 yılı itibariyle ders programı